Rólunk

Tisztelt Kereskedelmi Partnerünk!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek, a Cervus-Plusz Kft. tevékenységét. Daraboló üzemünket 2008. évben terveztük és kiviteleztük. Békésszentandráson, melynek 50 %-ét Európai Uniós pályázatból 50 %-át saját erőből fedeztük. Gazdasági társaságunk 2010 június 28-án kezdte meg tevékenységét, mely elsősorban friss védőgázas és vákuumfóliába csomagolt gasztronómiai és kereskedelmi előkészítettségű sertéshús-szortiment előállítását végzi.

Üzemünk működési száma HU 1014 EK

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a környezetünkben lévő nagy sertés-előállítási hagyományokkal rendelkező termelőegységeket (Nagyszénás, Szarvas, Békésszentandrás, Csabacsűd) nyerjünk meg, a nyersanyagháttér biztosítására. A vágási kapacitást a daraboló üzemtől 15-20 km távolságra termeltettük meg, mely a rövid szállítási távolságok miatt a mindenkori legfrissebb alapanyagot biztosítva a daraboláshoz. Ezzel azt is elősegítjük, hogy a fogyasztóknak biztosítva legyen a maximális minőségmegtartási idő.

Termékeinket "E" és "S" minőségű hazai sertésalapanyagól állítjuk elő, melynek igényes feldolgozására kiemelt figyelmet fordítunk. A hús felülete zsírmentes letisztításra kerül, eleget téve a fogyasztók minőségi igényének és elvárásainak. Az európai tendenciák alapján a magyar fogyasztói szokások figyelembevételéve a felmerülő kereskedelmi igények alapján alakítottuk ki csomagolás-technológiánkat. A csomagolási tevekénység során kizárólag környezetbarát anyagok kerülnek felhasználásra. A termékek jelölése egységesen színes logóval ellátott Bizerba címkével történik, feltüntetve a vásárlók számára szükséges összes információkat az idevonatkozó hatósági előírások alapján.

A nyomon-követhetőség – az élő állat termeltetésétől a végtermék kibocsátásáig – a működő élelmiszerbiztonsági rendszer alapján biztosított. Önellenőrzési terv keretében meghatározott időnként a törvényi előírásoknak megfelelőn vizsgáljuk a víznek, az alapanyagoknak, a készterméknek a mikrobiológiai és kémiai paramétereit akkreditált laboratóriumban.

A konyhakész kiszereléseket és hústípusokat úgy választottuk meg, hogy a fogyasztók által azonnal felhasználhatók legyenek. Természetesen, a forgalmazók által kért speciális igényeket is beépítjük gyártási struktúránkba. Az egyenleges, állandó minőséget a Cervus-Plusz Kft. a dolgozók folyamatos továbbképzésével, higiéniai vizsgáztatásával tartja állandó színvonalon, de e mellett még a műszaki feltételeket biztosító cégek elkötelezett munkája is segíti.

Bízunk Benne, hogy tevékenységünk felkelti érdeklődésüket és megbízható partnerek tudunk lenni együttműködésünk során.
Kugyela Zsolt
Ügyvezető
tel: +36 66/519-900 tel: +36 66/519-901
Kurján Arnold
Értékesítési igazgató
tel: +36 30/225-8747 tel: +36 66/519-901
Petrov Klára
Számlázás
tel: +36 66/519-900 tel: +36 66/519-901

Keressen minket bizalommal

Kapcsolat

PARTNEREINK